21. listopada 2012.

Rođendan i poklon

Danas moja draga i najbolja prijateljica još iz djetinjstva ima rođendan. Proslavili smo ga vani na otvorenom, na Jarunu, i uživali u ovoj stvarno prekrasnoj i toploj jeseni. Baš smo guštali, i prisjetili se da niti jedan njen, a niti moj (jer nam je razlika u samo tri dana) rođendan nismo nikad slavile na otvorenom, jer je uvijek bilo jako hladno ili je padala kiša.
Na žalost nemam niti jednu sliku da vam dočaram atmosferu (jer sam naravno zaboravila fotić), ali zato imam slikice poklona koji sam joj poklonila ili bolje reći napravila.
S obzirom da ona voli jednostavan stil odijevanja i pomalo neutralne tonove, te ne previše nametljiv nakit, takav je bio i poklon.





broš
filc
perlice


staklene perle
metalni dodaci


...i na kraju to sve zapakirano u ovu kutijicu, također handmade by me, osim ove zvjezdice...ali neki slijedeći puta ću i nju napraviti...:)


Lijep pozdrav, Renata.

Broj komentara: 8:

  1. sve lijepo handmade,krasni poklončić:)))

    OdgovoriIzbriši
  2. Divni pokloni, neka si se lijepo provela na otvorenom ,lijepi su dani:))))

    OdgovoriIzbriši
  3. aaa, super poklon ja bi mu se jako obradovala!

    OdgovoriIzbriši
  4. Slavljenici se jako svidio poklon, i vjerujem da će ga s guštom nositi, a meni je bilo stvarno drago...mislim da nema ljepšeg komplimenta za ono što radiš, nego kad ta osoba kojoj je to namjenjeno s radošću i užitkom nosi tvoj nakit...

    OdgovoriIzbriši
  5. Baš lijepo. Sretan rođendan prijateljici i nek ima dugo tak dobru prijateljicu. Poklon je lijep i jednostavan, ali mislim da je važnije taj vaš odnos. Tek prije par godina sam počela stjecati dobre prijatelje, ovo sve do sad je bilo katastrofa.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Poznajem dosta ljudi, ali imam samo tri prave prijateljice, s njih dvije sam prijateljica još iz osnovne i srednje škole, a treću sam upoznala prije 10g. I mislim da je pravo bogatstvo imati prave prijateljice koje su uvijek tu.

      Izbriši

Hvala na posjeti i komentaru!